INVITAŢIE – „Omul, un puzzle minunat”

Cu prilejul Zilei Internaţionale de Conştientizare a autismului – World Autism Awareness Day, organizatorii târgului de pe „Platoul Piaţa Amzei” vă invită să participaţi la cel mai mare simultan de puzzle, pe care le vor asambla copii şi adulţi, persoane cu nevoi speciale, însoţitorii şi aparţinătorii acestora, cetăţeni ai Sectorului 1.

Evenimentul va avea loc pe platoul din faţa Pieţei Amzei, duminică, 2 aprilie 2017, cu începere de la ora 12.00 şi se va încheiat odată cu montarea ultimei bucăţele de puzzle.

Expozanţii, meşteşugarii, făurarii şi organizatorii târgului săptămânal „Platoul Piaţa Amzei” vor oferi cadouri concurenţilor, precum şi degustări şi mostre din produsele comercializate sau realizate în atelierele lor.

Silvia Nanu – organizatoarea târgului dar şi a evenimentului „Omul, un puzzle minunat” vă roagă să onoraţi invitaţia, ca împreună să facem un gest de incluziune, empatie       şi apropiere a celor cu nevoi speciale.

Mulţumim,

Despre Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului – World Autism Awareness Day

Această zi a fost instituită de către Adunarea Generală a ONU, prin Rezoluția 62/139, adoptată la 18 decembrie 2007, fiind propusă de reprezentanții Statului Qatar și sprijinită de către toate statele membre.