Invitație

 

Bună ziua,

Sunt iniţiatoarea „Platoului Piaţa Amzei” şi vă rog să ne onoraţi cu prezenţa în ziua de 18 februarie 2017, ora 12.00, la redeschiderea oficială a târgului nostru.

Aş dori cu acel prilej, dar şi acum, să vă mulţumesc în numele tuturor participanţilor, expozanţi şi vizitatori pentru că aţi fost alături de noi de la început şi până în prezent. În plus, Hotărârea de consiliu local cu privire la destinaţia funcţională a Pieţei Amzei, votată în unanimitate în luna ianuarie, ne face să privim cu mare încrede şi entuziasm spre viitor.

Ne dorim şi noi, alături de Dumneavoastră, ca Piaţa Amzei să devină un punct de atracţie pentru micii producători şi pentru consumatorii de produse româneşti şi naturale, pentru culegătorii de folclor şi pentru cei interesaţi în achiziţionarea de asemenea obiecte şi veşminte, de artizani, de muzicanţi, de bucătari, de cofetari şi de toţi clienţii lor sau de vizitatorii dornici să-şi petreacă timpul liber alături de noi.

Nu în ultimul rând, ci în primul, vă mărturisim că este în intenţia noastră să încurajăm şi susţinem asociaţiile ocupaţionale ale persoanelor cu nevoi speciale sau ale celor de suport, precum şi cele pentru protecţia mediului şi reciclare, sperând că veţi fi alături de noi şi în acest demers.

Vă aşteptăm cu drag şi cu mare bucurie,

Sâmbătă, 18 februarie 2017, ora 12.00

Platoul Piaţa Amzei

 

Cu respect,

Silvia Nanu